Dieta arsuri la stomac – cum să scapi de arsuri la stomac cu ajutorul alimentare

Cauze capabile de a provoca arsuri la stomac poate fi setat. Una dintre cele mai comune este de mâncare. Un anumit aliment, dar, de asemenea, unele dintre caracteristicile sale de consum, este destul de capabil de a provoca chinuitoare de cord. Ei bine, și dacă astfel de alimente pentru a mânca în mod regulat, arsuri la stomac poate deveni permanentă tovarășă a omului.

Desigur, rapid a scăpa de arsuri la stomac pot fi cu medicamente sau obișnuită bicarbonat de sodiu. Dar o astfel de modalitate de a face cu ea este bună numai în cazurile în care aceasta apare destul de rar. Dacă problema apare de foarte multe ori, și cu atât mai mult are caracter cronic, rezolva ei ar trebui să fie destul de diferit. La urma urmei, abuzul de medicamente și chiar inofensiv bicarbonat de sodiu poate duce la consecințe neplăcute. La fel de frecvente arsuri la stomac de multe ori este un simptom de boli grave, da, și în sine, ea este capabil de a aduce o mulțime de daune organismului, de aceea lăsată fără atenție, nu se poate.

Pentru a avea succes în lupta cu arsuri la stomac, în primul rând, ar trebui să vizitați un medic și de a schimba dieta ta. Medicul vă va ajuta de a exclude sau de a identifica posibile de boală și dacă este necesar, prescrie un tratament adecvat. Dieta arsuri la stomac va ajuta pentru a reduce numărul de atacuri de cord, reduce intensitatea lor, iar ulterior și a făcut din ele o va elibera.
Ce este arsuri la stomac și de ce ea apare

cauzele de stomac separă musculară inel, denumit sfincterul. Atunci când este necesar, el sare la produsele alimentare în stomac și apoi se închide ermetic, protejându-i de esofag de razele acru conținutului gastric, pentru prelucrarea alimentelor. În stare închisă sfincterul este întotdeauna, dar este în mod ideal. Din diferite motive, acesta poate să slăbească sau la locul de muncă pot avea loc accidente – nu se acoperă, după primirea de masă. În urma digestive acid și a tras delicată a mucoasei esofagului, și mai mult, mai intens acest lucru se va întâmpla.

Expunerea constantă de acid în esofag, care conduce la apariția pe pereții de cicatrici, care, ulterior, poate provoca o varietate de boli GASTRO-intestinale, și, uneori, chiar și de cancer de esofag.
Valoarea dieta arsuri la stomac

Pentru a preveni arsuri la stomac trebuie să rezolve două probleme de bază – pentru a reduce volumul de acid alocate în procesul de prelucrare a alimentelor, și de a exclude circumstanțele care contribuie la funcționarea incorectă a sfincterului. Cu aceasta idee bună de a face față de un regim special de alimentare și dieta.
Cum să scapi de arsuri la stomac cu ajutorul dietei

Unele produse sunt susceptibile de a provoca arsuri la stomac. Unele dintre ele provoacă o productia de acid gastric, alte provoacă relaxarea sfincterului esofagian. Nutriție arsuri la stomac exclude o astfel de mâncare. Împreună cu aceasta dieta sunt introduse produse care reduc cantitatea de acid. Baza fel de alimentare este “sigur” un aliment care nu este capabil de a provoca arsuri la stomac.

Până în prezent, proprietățile cele mai multe produse și efectul lor asupra organismului este deja bine studiate. Bazat pe acest lucru, puteți fără nici o dificultate de a face o listă recomandate și interzise alimente.
Alimente care provoacă arsuri la stomac:

Prea sărate și alimente acide.
Lapte și produse lactate. În ciuda de mare folos iaurt, , lapte și alte produse lactate, de la ei va trebui să renunțe. Astfel de produse avansată contribuie la producerea de acid gastric. Excepția poate fi degresat sau scăzut de grăsimi de lapte. Dar și le-a abuzat nu merita, mai bine adauga-l la ceaiuri sau alte preparate. Apropo, această interdicție se referă și la înghețată.
Alcool. Acesta este unul dintre putinele produse, direct în stomac. El slăbește sfincterul, provoacă supraalimentare formarea de acid clorhidric și traumatizante mucoasa stomacului. Deosebit de periculos în acest sens, este de șampanie și vin.

See more: forrás and a page for Romanians cele mai eficiente pastile de slabit