For å gjenopprette profesjonell idrett karriere er vanskelig i enhver form

For å gjenopprette profesjonell idrett karriere er vanskelig i noen form. I basketball, fotball, hockey – hvor som helst er hardt og lenge, som regel, prosessen med å finne optimale løsninger. Tross alt, du har å komme sammen mange faktorer til å tro, gitt kamp praksis, gitt et pust av frisk luft, en fornuftig konkurranse.

For spisser i fotball, det blir komplisert to ganger. Tross alt, kan du forvente mål, effektivitet, seierrike kamper, avgjørende mål. Få mennesker kan virkelig tror på fremover, som ikke var i stand til å realisere seg selv for alle lang og meningsfull tid: for eksempel ikke langt til å søke, og du vil selv få tid til å lese den nedenfor – det er Mario Balotelli. Mann-infopovod for dette materialet.

Selvfølgelig, han er ikke den eneste ene, men i kontrast det er mulig å føre en haug med eksempler. Haug, som, tro meg Betclic (Les mer om Betclic), de små ikke vil virke. Men, de burde fokusere først og fremst på de som er selskapet SuperMario. Så la oss fokusere.

Hengslete og ganske enkel prototype av en klassisk spiss av XX århundre Bass Frakt på karrierer, storm skikkelig. Han heller høylytt erklært seg selv i “Emmen” og “Herakles” er ikke den sterkeste lagene i mesterskapet, Holland, men likevel. Dost interessert i slike berømte klubber Sportingbet (www) som Ajax og Twente, men på råd av agent er flyttet til “Heerenveen”. Praktisk talt alle overganger i tidlig karriere Bass har skjedd, for det eksterne årsaker, noen for å påvirke dem, men som du kan se, i dette tilfellet, virkningen var positive, hans prestasjoner for Meiner har gjort seg fortjent til endelig godkjenning av det offentlige, og gikk på å erobre den tyske Bundesliga.

I Tyskland, ikke faktisk fungerer. Bass flyttet til “Wolfsburg”, som tilbrakte fire årstider, tre av disse var ikke enestående Paddy Power (Paddy Power) på den delen av statistikken. Og bare én, sesongen 2014/2015, skilte seg ut. I det året, det Meiner i herlighet etter en stund i begynnelsen av andre omgang. Men, nå er det oppfattes bare som en midlertidig flash. Denne sommeren, Bassen ble en spiller på sporting Clube de Portugal, som allerede har klart å score 5 mål på 6 kamper. Om du Tykkjer nå nivået av “Bare”? Skal bli veldig interessant å se hva det er for en spiller av landslaget.

En annen storm av ligaen eredivisie, Luke de Jong ikke umiddelbart innser at fotball er større i Europa det har ikke noe sted, og vendte tilbake til sitt hjemland etter tre unremarkable sesonger i Tyskland og England. Historien om 26-år gamle spissen startet ganske lyrically: en kraftig året i “Twente” tiltrakk seg oppmerksomheten til Borussia Dortmund. Ikke Dortmund, men, men i minst. Imidlertid, for eksempel Marco Reus viser at fra den ene til den andre er ikke så langt unna.

Men strålende opptredener av Marco Lukas var ærlig talt litt av en tur. I 2014 selv som skjedde leie i “Newcastle”. Målløs, men. Og her er et spørsmål: kanskje det er overvurdert? Overvurdere, overvurderer hvor mange unge spisser i Nederland. Sannsynligvis over ham å tenke seg de Jong, som tok den endelige beslutningen om å gå tilbake til den mest komfortable forhold, bare denne gangen i PSV. På dette punktet Lukas er en av hovedpersonene i championship-laget vant det nasjonale mesterskapet to ganger på rad. Begge ganger har de Jong har scoret mer enn 20 mål per sesong. Selvfølgelig, dette er ikke den tittel som var i Twente under ledelse av McLaren, der frem spilt en mer beskjeden rolle.