Hele fotball Runet etter møtet i Saint-Petersburg

“Tegn noe på nettet”, – skrev jeg i VC, en av mine venner som støtter “Fratria”. “Sett bedre ut, selv for å vinne nok,” parallell-uttrykket kommer fra forstyrret ledsager. I en åpen stabelen dialoger og etter kampen meldinger jeg fant om ordet av det juridiske nederlag for de røde og hvite. Hva i St. Petersburg i går spilte by team – bestemmer du virkelig liker noe selv er en morsom diskusjon, ikke mer. På toppen av alle hendelsene i den viktigste kampen i 9. runde i tsjekkia personlig ser jeg på det endelige resultat: 4:2 i favør av Zenit. Mental og hypotetiske samtaler om resultatene igjen et tenkt på banen er beriket av fantasien til folk. Nå la oss snakke om folk fattige.

Hele fotball Runet etter møtet i St. Petersburg, og ropte i kor: “Fratria” har saksøkt dommeren Sergej Ivanov “plantet” rød-og-hvit-på fløyte.” Det er hvordan Ivan den grusomme var satt feil på teller og dommeren tett tredd på enheten helvete spillere fra Moskva. “Drept spillet, kvalt hovedstaden – nesten druknet i Neva, som noen skumle eliminere forsvarsløse kattunger”, – han syk, Sergey Ivanov at, hvis du leser den enstemmige kommentarer av journalister og mange tilskuere på kampen. I avtalen med den oppfatning av publikum og spillere eget team, og generaldirektøren rød-hvit Sergey Rodionov, og trykk på service av “Spartacus”. Bare Massimo Carrera diplomatisk innrømmet at han forrettet i vår ustabil verden er todelt.

Midtbanespiller Popov gjennom korrespondenter ga dommeren en oppriktig ønske: “La ham husk: Gud ser alt.” Yvelines beklaget at selv med den høyden skyene var synlig hundre prosent stygt på criscito (som allerede hadde gult kort) på Promes – et klart brudd på reglene som den score på 3:2 ikke betaler oppmerksomhet til hver side av dommeren, som stod ved Betway siden av deltakerne i episoden, eller de viktigste dommer i fotball skjebner. Etter at “Zenith” hadde et motangrep, innsats Kokorin fikk rett på straffen sted, og Juliano ‘ s point ble lukket, er en fotball skam.

“…Jeg vil bare si to ord: Utmerket dommer. Det beste i Premier League, handlingene til dommere Quincy promes har opplevd sarkasme av turen. …”

De sier at før spillet hodet av rettsvesenet RFU Valentin Ivanov om noe hadde en fin samtale med ledere av “Zenit”. Tilfeldighet? Hva er – alle tegn Antispasticescoe Konspirasjon, som lenge hadde skrevet Winmasters (sports betting og casino) morsom artikkel, og informative bøker. Konspirasjon med en stor bokstav, fordi William Hill (Les mer om William Hill) den har en spesiell plass i historien og i hjertene til fans av “Spartacus” – de er overalt øyne, ører, fanget på fotballbanen og utenfor noen nye bevis. Bare dommeren Ivanov og hans kolleger i en pose for bevis i hopetall, er lite sannsynlig å passe. Hva gjør du nå? Er det meg, eller er også en del av konspirasjonen?

“…Hele landet så er det å dømme. Jeg har mange seriøse folk etter kampen skrev at jeg lurer på hvordan vi scoret to mål med dette å dømme. Jeg skammer meg over en championship – Denis Glushakov hele kampen var høyt i redsel fra arbeidet med Ivanova, og etter kampen kunne ikke skjule kritikk.