Hvem er den mest egnede playmaker?

Hvem er den mest egnede playmaker?

Og i begge ordninger (3-5-2 og 4-2-3-1) har brug for en angribende midtbanespiller, åbning mellem lineær contender, og er ansvarlig for den kreative front. Så Stanislav Cherchesova har tre kandidater: Aleksei Miranchuk Erokhin og Mamaev. Midtbanespiller “lokomotiv” meget ung og ser godt ud. Alex er hurtig, kan åbnes korrekt, det tager en masse rigtige beslutninger. Personligt vil jeg gerne det meget, men nu er ikke det mest gunstige tidspunkt at teste unge, mens Aleksei Miranchuk stadig endnu nok fejl i udførelsen.

Mellem Mamaev og Erokhin kan sætte et lighedstegn. Men de skærpet under forskellige fodbold. Hvis mentor teamet beslutter at spille defensivt (som er mere sandsynligt de Confederations Cup), vil det være mere produktive midtbanespiller “Rostov”, at hans hold bruges til at tilbringe en masse tid i forsvaret, og derefter flygte i et kontraangreb. Ud over dette, Alexander stigende grad kommer i tryk, som er nødvendig, når man har en lille bold. For positionelle angreb og kreativitet til at producere bedre Mamaev, især på øen vil spille pladser.

Må ikke fortsætte med at forårsage Cherchesov Kokorin?

Efter de velkendte misforståelser i Monaco, Kokorin og Mamaev ikke var blevet indkaldt til landsholdet. Men Paulus ikke vises på grund af skader, men Alexander tog ikke Cherchesov personlige motiver. Selv om “Zenit” er en konstant kamp praksis i ligaen og Europa Cup, har scoret mål, og har en god fysisk tilstand. Kokorin fortsat et meget talentfuld spiller, kan udføre en enorm mængde arbejde. Jo mere vi forstår, at hans seneste opkald som en højrehåndet hitter. Og hvad denne sæson var bedre Samedov eller Kanunnikov, inviteret til denne samme position? Derfor er det indlysende, at Alexander ikke forårsagede spillet ikke af de grunde og, hvis der havde været i hans sted en anden, mere vellidt, fodboldspiller, vi er begyndt at kritisere Cherchesova.

Og endelig, hvad der vil være tilpasning?

Stanislav Cherchesov har gentagne gange vist, at han er meget godt taktisk kyndige, så det kan forventes for de forskellige modeller af spillet. I to kampe cheftræner for den russiske landshold allerede har brugt 4-2-3-1 og 5-3-2. Med top-end rivaler, naturligvis, at spille i angrebet vil ikke arbejde, så du bør forsøge at 5-3-2. Men en anden ting er, at af induceret tsentrbekov kun Novosel har oplevelsen af ​​at spille i 3 forsvarer, og denne ordning stadig brug tilpasning. Meget interessant var ideen med Zhirkov og Samedov i kanterne, det samme kan være en attraktion med Shatov og Smolnikova. 4-2-3-1 – en mere offensiv ordning, men hvis midtbanen linje vil være i stand til at skabe den rette balance, er det muligt at tilbagevise ethvert hold, men for denne du har brug for en god opornik. Alt vil afhænge af den coaching stil Stanislav Cherchesova. Enten han beslutter sig for at variere arrangementet af hvert spil i søgningen efter den bedste, eller vil klimpre en ordning, som begge taler på det næste store turnering. Mere arbejde er ingen ende, men det er, når forkert.

kilde: http://danske-bookmakere.com/