Kuten edellä Balage, on olemassa monia merkkejä

Kuten edellä Balage, on olemassa monia merkkejä, vihjaten pidä Guardiola henkilökohtaisia konflikteja. Vuosien 2010 ja 2012 välillä on erityisen paljastava, koska se oli silloin, että hän ja hänen virkaveljensä Jose Mourinho oli jatkuvasti vastakkain. PEP on voittanut enemmän pelejä (viisi vs. kaksi), mutta ei koskaan tuntui kuin voittaja sodassa. Raskas tunnelma vastakkainasettelua painosti häntä liikaa taakka, ja myöhemmin hän myönsi, että tänä aikana ei muista mitään hyvää, onko se on voitto tai tappio. Ja tämä on ottaen huomioon, että vuonna 2010 Madrid oli toistaa kanssa pisteet 5:0!

Ottaen huomioon, kuinka vaikeaa se oli jakaa Espanjan kanssa portugali, mietin, mitä hän ajatteli, kun hän sai tietää, että elää Mourinho samassa kaupungissa.

“…Minä vain tiedän, että Xabi Alonso on viettänyt kuukauden pilkkasivat häntä: “jos menet ravintolaan Manchester, ja siellä Jose – mitä voit tehdä? – osakkeet Balage….”

“…Mutta nyt tilanne on hieman erilainen. Madridissa Mourinho oli toinen motivaatio: hän ajatteli, että “Leopard” oli rakastettu ja palvottu kaikki, ja vastustajat olivat enemmän kiinnostuneita nimikirjoituksia, mutta ei voittaa pelin. Hän halusi muuttaa, ja alkoi todellinen sota vastaan Catalans. Nyt se ei ole niin.

Ensimmäinen lehdistötilaisuus Jose tekee selväksi, että hänen asenteensa on muuttunut. Itse asiassa, hän sanoi, että Espanja oli “bisnestä, ei mitään henkilökohtaista”. Mutta tiedän, että PEP ei ajattele niin. Hän uskoo, että liike on elämää, he ovat erottamattomia. Jos hyökkäys Pepa-valmentaja, ja sitten saada Pepa-henkilö. Samaan aikaan, hän taitavasti heilutti pois lause “meillä on iso liigoja, joten se on loogista nähdä täällä Jose Mourinho”….”

Näyttää siltä, että nyt hän ei ole kiinnostunut sodasta. Mutta jotain ei muista haastattelussa vuonna 2015, kun portugalin päätti kommentoida vahvuus Lionel Messi:

“…On hyvin hänen kanssaan voittaa Mestarien Liigan kaikki finaalit. Barcelona muutos valmentaja, mutta se ei ole väliä, koska Messi on edelleen. Hän voitti Rijkaard, Guardiola, Enrique. Hän on iso luku jalkapallo. On aina Mestarien Liigan Messi ja Mestarien Liigan ilman Messi….”

Ja taas voit lukea jotain rivien välistä. Mourinho näyttää olevan selvää, että mestari Porto ja inter ja Messi. Kuka tahansa voi tehdä sitä.

Fanit asiantuntija huomaa, että Messi (Xavi ja Iniesta) olivat jo joukkueessa aikaan saapumista Guardiola, ja kaksi vuotta ei ole koskaan voittanut mitään. Se oli vaikutuksen Pepa, se muuttuu ideologia, auttoi Barca takaisin arvovaltaa.

Mutta Guardiola on aika Bayern jopa enemmän jakaa mielipiteitä. Kyllä, saksan Grand hiljaa hallitsi Liiga, mutta se ei ole mikään yllätys. Lisää hälyttävää on se, että Mestarien Liigan ei ole tapahtunut mitään.

Kun se tulee Guardiola, baari standardeja korkeampi kuin koskaan. Hän on voittanut loputtomasti palkintoja aikana hänen lyhyen uransa, on aina epävarma, aina pyytää löysällä. Uusi projekti Manchester city on lopullinen testi hänen taitojaan. Joo, hän on vahva joukkue, mutta ei yhtä varusteltu kuin kahden edellisen.

“…Hän tulee toinen vuosi rakentaa joukkue. Mutta kolme allekirjoittamisesta jo antaa ymmärtää, miten hän ajattelee. Leroy Sané on nuori ja nopeasti hallita asentoon. Kuten Nolito – hän on asiantuntija. Muut valmentaja kertoo, että he eivät ole riittävän hyviä, mutta PEP tietää, miten arvioida pelaajia kuin mikään muu. No, ja Claudio Bravo. Kaikki signings tehdä selväksi, mitä hän haluaa Guardiola voittaa, mutta omalla tavallaan.

Suosittele sivua: sivun ja yhtiö – lue lisää ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – arvostelu Expekt