Men tilbage til England i slutningen af XIX århundrede

Så enhver russisk, er nu modtager 50 tusind rubler om måneden kan nemt føle sig som en dansk murer midten af det FEMTENDE århundrede eller afhjælpning af besætninger tid af Sherlock Holmes…

Men tilbage i England slutningen af det nittende århundrede. Løn race, som så længe har drømt om, de Mørke Kræfter er begyndt. Fodboldspillere lønninger er steget støt fra et pund (dette refererer til den monetære enhed) per uge i 1885 til ti pounds per måned i 1889, th – der har fået den højest betalte Unibet (mere information) spiller i England, kaptajn, “Preston” Scot Nick Ross. Men efter fire år af førende klubber – Aston Villa, Sunderland og Newcastle (men kun én klub af trioen står nu i den højeste engelske division) betaler deres bedste spillere, fem pounds en uge.

I denne henseende, i 1893, først modtaget et forslag om at begrænse løn til fodboldspillere. Repræsentanter for “Derby” har foreslået, at der indføres en løn bar på fire pund om ugen. Jeg må sige, at der i disse år de fleste af engelske Bet365 (gennemgang og mening om Bet365) spillere stadig var i “pluralists” – det vil sige, at de havde et andet job. Spillere frygtet for deres fremtid, men ikke mener, at fodbold er støt og permanent. Fodbold “på deltid”, der er modtaget mindre end fire pounds en uge, og det er muligt at indføre chetyrehvalkovoj rem, som de ikke holder. Men for en lille gruppe af spillere, der var 100% professionel og modtage op til ti pounds i en uge – disse forslag var fyldt med virkelige slag til lommen.

Næste: i sæson 1895/1896 berømte målmand William Fulk, “the Fat man” Fulk af “Sheffield United”, kunne den første “beat” af deres arbejdsgivere ferie – men for sommermånederne, vil spillere modtage en og en halv gange mindre end sædvanligt, men det var kun begyndelsen. Og ferie var det ikke kun er know-how “Sheffield”. Spillerne på dette hold begyndte at modtage bonusser:

ti shillings hver for derfra at vinde;

– fem shillings for en uafgjort i de væk eller hjem vinde;

– win-tasten spil – op til fem pounds. Alle.

Prisen for sejren vokser ved leaps og bounds.

Den gennemsnitlige løn i England var lige i disse år et pund om ugen, og er kvalificeret til at modtage op til to og en halv pounds en uge. Således, i et spil, der er klassificeret som en nøgle, de spiller kan modtage to ugers løn fra en kvalificeret specialist. Fodbold er blevet økonomisk attraktivt.

Hertil kommer at høje lønninger, spillere er ofte givet godt betalte job i virksomheder, der er lykkedes med lederne af de klubber. Forestil dig, hvis man i dag i klubben, købt af olie sheikerne, de spillere, udover træning og spil, vi gik til to eller tre dage om ugen til at arbejde i olie-felter – det er på en roterende basis…

En anden fristelse for de spillere, der var entré. Det er den nytilkomne begyndte at betale en præmie for at slutte sig til klubben. Dette er ikke nogen overraskelse Betfair (gennemgang), derefter, som om det var nyt.

Lønningerne er vokset ved leaps og bounds. I sæson 1900/1901 år champion of England bliver “Liverpool”. Hans spillere får syv pounds per uge, og bonusser og bonus – alle ti af dem.

Endelig, i 1901, havde en skelsættende møde i the Football Association, som endte med vedtagelsen af den første nogensinde lønramme: fra nu af, er de klubber, der blev forbudt at betale spillere mere end fire kg per uge.

På samme møde, ledelse af Foreningen, har været forbudt i bonus. I stedet fremme blev anbefalet til at betale spillerne, klubben har tilbragt fem år, en gang premium. Slags præmie for loyalitet. Den beslutning, der trådte i kraft i sæsonen 1901/1902.