SD Eibar – Deportivo La Coruña 3:1

Eibar az utolsó dobogó Barcelona jelentősen javították a hangulatot, tudta, mielőtt a saját rajongók, hogy le, hogy megmentsék a küzdő La Coruna és újra mind azt jelzi, hogy szeretné ütni vissza az európai kupa. Deportivo Baszkföldön elvesztette szilárd sorozat hét mérkőzést nélkül vereség köszönhetően a tetves belépő a játékot.

Ez volt csak négy perc, és nem jött haza vette át a vezetést. Igaz, hogy ezzel nem tudott rivális, főleg állattartó Tyton tényleg semmit. Sergio Gazdagítják tolta a labdát Adrián González, akinek elhúzódó gyönyörűen áramvonalas lövés alá tekert. Ez a cél minden bizonnyal a legjobbak között a jelenlegi fordulóban.

Ha ez nem volt egy pár vendég, negyedóra múlva akár veszít a játék két gólt. Adrián González, ezúttal Bet 365 szerepet játszott a járókelő szép függőleges nabíhajícího nyugodt Sergio gazdagabbá, aki úgy nevezi magát, mielőtt Tyton nem habozott. Wild otthoni találkozás volt jelölve a szellemben folytatódik. Hamarosan nevezetesen La Coruna csökkent.

Gil a jobb oldalon, a tizenhatos egy kicsit csoszogó egy léggömb, majd fluffed fejbe Colak, aki azt állítja, fejléc prostřelil kapus Yoel Rodriguez. A lépést a játék, majd apadt jelentősen. 36 perc alatt, igyekezett kompenzálni Juanfran, aki végül kiment, egyébként, ez volt az egyik szórványos lövöldözés kitörési kísérletek.

54 perc elteltével bejutott jó helyzetben mész Colak, aki nem volt messze a második rögzített klubok, de lövése megcsípett Yoel Rodriguez. Másrészt, ő megpróbált Lejeune azonban Tyton készen állt rá. Yoel Rodriguez után nyúlt egy vidám lövés Andoneho.

Bármennyire is tűnik szimpatikus teljesítmény Deportiva, reményeit a sikeres kialudt 72 perc alatt. A rossz pillanatban vendégek csökkentette Sergio gazdagabbá, aki így volt a keze a vstřeleného cél most futott a védelem a labdát, a Lejeuneho aki volt probléma a közelség hit üres kapu.

more: bonusz-online.com