Spanyolok Macedóniában nem benyomást, kivették a saját

Skopje. Spanyol labdarúgó-válogatott megerősítette keddi párbajt Skopje elleni hazai Macedónia keretében a képesítések az Eb 2016 Franciaországban, a szerepe a kedvence, amikor megnyerte 1: 0.

Az egyetlen pontos beavatkozást üléseken már a 8. percben párbaj játékos Angliában a Manchester United Juan Mata, akinek a korcs központ szerencsétlenül kormányozta a saját kapu macedón kapus Tome Pacovski.

osztályokon edző Ljubinka Druloviča szerencsejáték csalódást második felében még kissé szorult Feared ellenfél.

„macedón labdarúgó-ben bemutatott jó fény ellen az egyik legjobb csapat a világon és a jelenlegi bajnok Európában. Természetesen a végeredmény nem lehet elégedett, de a szíve mélyén azt melegíti minden mást.Kemény harcoltunk a csaták, hajtott egy csomó energiát. Miután a szerencsétlen összegyűjtött láttuk, hogy létrehoztunk számos lehetőséget, de nem volt szerencséje. A labda nem találja az utat az ellenfél kapujába. Így folytatjuk a kemény munkát „mondta a hivatalos honlapján a labdarúgó Európa Unióban (UEFA) szavai 46 éves szerb, aki úgy döntött, hogy fogadni több fiatal játékos reprezentációs” Jednadvacítka. „ASI fue el 0-1 de España ante Macedóniában. Http : //t.co/TBIlYUco3N pic.twitter.com/ZqRiLvbWW9 – MARCA TV (@MARCATV) 8 szeptember 2015

a spanyol megfelelője Vicente Del Bosque módosított hagyományos talapzata, ami történt a Skopje több kezdők – David De Gea, Juan Bernat és Isco.

„nem játszottunk a legerősebb készítmény.A mérkőzés alatt nem tudtunk teljes mértékben bizonyítani bet365 fogadási bónuszok néhány alapvető aspektusait játék.


Mi nem mutatott, ami hatalmunkban. Talán ez volt a kérdés a motiváció. Mi szerzett egy cél, és úgy tűnt, hogy találkozunk vele. Mindazonáltal, nyertünk, és ez az, ami a leginkább számít. Macedónok adta, hogy megfeleljen az összes kerül nekik sok erőt, energiát és koncentrációt. Csak ezt sok problémát és volt a fő oka annak, hogy játszott az utat akartunk „, foglalta össze a játék Del Bosque.

A spanyolok vezetnek megnyerése után Macedóniában táblázat C-profit csoport 21 pont.Mások szlovákok után döntetlent ukránok (0: 0) bet365 internetes fogadóirodák két ponttal kevesebb.

A regnáló bajnok spanyolok Európai kell egymást birtoklás várni legalább addig, amíg a következő fordulóban megszüntetése.

Macedónia folyamatosan végleges hatodik pozíciót a nyereség a három pontot. EB 2016

YC: 33. M. Petrovič – 30 Diego Costa, 47. Sergio Busquets uralkodott: Tagliavento (Tal).

bet365 mobil fogadás