Svagheder

Roberts har lidt højre fod. Enhver strejke, og de fleste af de kort, han forsøger at gøre det venstre ben. Det gør de spiller temmelig forudsigelig. Nogle gange er det er specielt tjener bolden eller flytter passere de stærkeste ben, når den mest effektive løsning ville være det rigtige.

Med en vækst på 167 centimeter Roberts svært at se som en spiller, der er farlig i luften. Han ikke forsøger. Englænderen taber næsten enhver udfordring på toppen, for at kompensere for dette store spil nedenfor.


Roberts kan spille på hver side, i det Centrale midtbane, som en playmaker, og som angriber trukket. I min mening, den mest effektive anvendelse afspiller fandt Ronnie Dale: på den højre flanke angreb midtbane Celtic Roberts spillede ikke kun imponerende, men effektiv.

Roberts er en adræt på benene dribbler, som i England kaldes en ny Giggs. Patrick virkelig lignende stil af spil til unge Ryan, med den eneste forskel, at den hastighed, Giggs var uoverkommelige. Kan lide at gøre en spektakulære slalom raids ned ad flanken, de fleste af dem fuldfører en baldakin. I Celtic erhvervet vane med at flytte til centrum med Betsafe (sportsvæddemål og casino) adgang til Nordicbet (gennemgang) slag.

Når man spiller uden bold, er ikke altid holdt flanke, efter aftale foretrækker at finde plads i næsten alle de offensive zone.

På 19 år – 47 spil, 7 mål og 6 assists på senior-niveau

Sidste sommer Fulham kunne ikke modstå tilbuddet om Manchester city, der har betalt for Roberts 15 millioner euro. Men Pellegrini spil Englænderen gør ikke ondt, forkert. Midtbanespilleren kun tre gange tændt op i spil af de vigtigste team og i vinteren 2016 aftalt til leje i Barcelona.

Roberts et par måneder, blev leder for det bedste hold i Skotland – er ikke en indikator for talent. Ved at deltage i den anden del af mesterskabet, han formået at score seks mål og bliver en del af “Celtic” champion. Nærig med ros Felix Magath sagde, at Roberts enestående talent og England beder om, at Patrick ikke har mistet det.