Under press

I slutet av 90-talet, fotboll började förändras. Efter tillkomsten av Premier League, coaching har också förändrats.
– Nu är allt löst resultat – Richard Bevan, Verkställande Direktör för Föreningen tränare. – Tränarna lite tid att uppnå resultat och förväntningar ledning och fans började växa. Klubbarna har blivit globala varumärken, ansvarig media. Detta är för att inte nämna det faktum att den finansiella klubbar började förlora mycket mer efter nedflyttning till en lägre Liga. Fysiskt genom att kombinera två jobb var nästan omöjligt.

Den genomsnittliga längden på en coachens uppgift är nu 1,3 år – ett rekord. I avdelningen nedan tränare med svårigheter att dra.
Fotboll har aldrig varit så grym och krävande och spelarna har aldrig arbetat så hårt för. Inte överraskande, spelare som inte brukar träna.
Här dildo, jag håller med Behnam:
– Jag frågade spelarna att träna som de spelar och spelar som de utövar. Om jag missade ett träningspass på grund av möten, jag kände mig skyldig. Det är hårt arbete. Men återigen var jag 16 år gammal, och jag lärde mig allt från grunden. I slutet gick jag på fältet i sista sväng.

I resten av Europa, detta fenomen finns även mer sällan, eftersom det är yrket som en coach innebär en lång och komplicerad process för att erhålla en licens. I Italien varje coach har att spendera nästan ett år i training center. Det är inte att spela. 2013, året UEFA meddelade att Italien har 40,023 tränare licens A, B, och Om, Spanien – 24,814. I England – bara 10,943. Men tiderna förändras.
Vi i allt högre grad efterlikna Europa, där fler värderas yrkesexamen. Spelarna har inte tid att studera spelet, säger Gordon Taylor.
För licens A, B, och Om behovet av att spendera mer än 500 timmar.
– Vi råder spelare att spela så länge som de kan. Spelarens kontrakt är mycket viktigare – fotboll är svårt att ogilla – fortsätter Gordon Taylor.

En person som inte lyssnar. Lee Bradbury rubriken “Bournemouth” i 35 år 2011, och sedan omedelbart avgick.
– Jag skulle kunna spela i ytterligare två säsonger, säger Lee, som blev erbjuden ett kontrakt på två och ett halvt år. Det var svårt eftersom jag älskade att spela. Alla säger att du behöver för att spela den sista, men jag ville vara så framgångsrika i sin roll. Jag förstår att spelare kan bara inte in i våra dagar för att ägna mig åt båda uppgifterna.
Tror det är allt, men inte riktigt: “Leyton Orient” som erbjuds Kevin Nolan att ta över ledarskapet i laget, och han höll med. Låt oss se var det leder.

Som gjorde
Adolfo Pedernera – “Millonarios” (1951-53)
Den Argentinska anses vara en av de bästa spelarna i Sydamerika. 1951 flyttade han till “Millonarios”, där tre år i rad vann mästerskapet.
Graham Souness – Rangers (1986-91)
Den första i historien av klubben som spelar coach, Souness tillbaka honom till titeln av de mest framgångsrika i Skottland. Loggat av England – Chris woods, Terry butcher, Trevor Steven, Gary Stevens, ray Wilkins som hjälpt honom att nå de tre League titlar och tre koppar.
Gordon Strachan – “Coventry” (1996-97)
Ron Atkinson blev Chef för fotboll och erfarna Strachan – spela coach. Blev han den äldste utespelare och han är i den sista säsongen i klubben kunna fly från nedflyttning.

Glenn Hoddle – Swindon och Chelsea (1991-95)
Hoddle hade en komplex club i svår ekonomisk Knipa, men detta hindrade inte honom från att leda laget i Premier League. Han flyttade snart till Chelsea, där han också blev en succé.
Dennis Wise – Millwall FC (2003-05)
Klokt hjälpt “Millwall” gå till final i FA-Cupen för första gången efter bildandet av Premier League. Klubben har kvalificerat sig i Europa, men då klokt föll ut med Presidenten.
Bobby Charlton – “Preston North End” (1973-75)
Texten “Manchester United” Bobby Charlton är inte frälsta “Preston” från nedflyttning till division tre, och två år senare fick han lämna klubben på grund av meningsskiljaktigheter med ledningen.
Romario – “Vasco da Gama” (2007-08)
Den Brasilianska målskytt och ledde klubben i 41 år. Hans korta vistelse var enastående: han gjorde tre mål på sex matcher, och sedan grälade med Ordföranden och inte ett drogtest.

Mario kempes – “Pelita Jaya” och “Lushnjë” (1996)
Albanska club “Lushnjë” Cruyff inte kunde höra, men det hindrade inte den Argentinska att prova själv i en liknande roll med klubben, “Pelita Jaya” – med samma framgång.
Steve Claridge – Portsmouth (2000-01)
Steve varade bara 25 matcher, och gick sedan till den lilla kända “Weymouth”, där han väntade på ett andra fiasko. Han beslöt därefter att ägna mitt liv åt en karriär inom media.
Terry Butcher – Coventry (1990-92)
Den yngste tränaren i Ligan som 32-åring, slaktare kunde inte klara med två jobb, och två år senare bestämde han sig för att brand.

Källa:bookmaker och även sidan – sidas men också vår nyaste partner åsikter om vadslagning