Vrba lovar Ryssland en andra Plzeň: A Narva arenan för att sprängning

Pavel Vrba har härskat med en fast hand laget Anzi Makhachkala. I den första intervjun med klubbens hemsida, som genomfördes främst i ryska, sade han den tidigare tränare för det tjeckiska landslaget, vad är planerna med klubben. Med sin exceptionellt tolka hjälpte han sin assistent Alexander Bokij.


“Jag vill locka fans och stadion var överfulla till bristningsgränsen, så jag gjorde det i Pilsen” Vrba visa planer.

En representant för klubben ganska förvånad eftersom han kom från början utan tjänster av en översättare. “Jag kan helt ryska. Jag lärde mig detta språk i skolan. Även om det har varit trettiofem år, men jag kommer inte att dröja länge innan vi får in det och jag kommer att bli bra tal. Redan utan några problem jag kan tala med spelarna och resten av laget.Men att prata med reportrar är det fortfarande “säger Vrba.

” Från vad jag kunde se att spelarna i den ryska ligan Anzio sparade helt förtjänade. Kanske bara i matchen med Zenit St Petersburg kunde se skillnaden “, säger tjeckiska tränare för klubbens webbplatser, som kommer att börja nöjd med Anzio flyttar under hans ledning i mitten av bordet. “När vi lyckas, vi vill ha mer”, sade han.

klubbsida berättade sedan hur allt ska se under hans ledning. “När jag ledde Victoria, lyckades jag få fans på läktarna.Först stadion var full och en halv, och slutligen arenan var fylld till överfulla, vi spelade attackerande fotboll “Vrba säger stolt sånt observeras under operationer i Zilina. “Och jag vill ha samma i Anzio. Jag vill göra dem gillade vårt spel. “

ryska ligan är mycket stark, sade han Vrba

Vrba avslöjade vad image några dagar tog på hans nya lag. “Även om vi ännu inte klar, vi kommer definitivt att förbättra, och vi vill stärka”, säger statliga kader och med ett leende sa att alla skulle vilja utbilda idrottare Robben, Iniesta och Busquets. “Det är klart att vi gör vårt bästa för att göra vårt bästa spel”, sa han.

fans via Internet presenterade sina assistenter Dušan Fitzel, Alexandra och Martina Ticháčka bokeh.Samtidigt sade han att kvaliteten på ryska fotbollen vet, eftersom det vid den tidpunkt då åtgärden i Victoria Plzen tog han sitt lag för att förbereda mot klubbar från den ryska högsta ligan. “Jag har en idé om sin styrka. Att arbeta i den här tävlingen är en utmaning för mig, det är en mycket stark ligan och jag vill bli framgångsrik “, han pekade ambitioner.

Den ryska ligan kommer från det tjeckiska landslaget och redaktör för klubbsidor undrar kolla här hur föreställningar av hans team för EURO 2016 utvärderas. “Jag kan inte säga att det var en framgång eftersom vi inte gå vidare från gruppen. Tränare, spelare, alla människor runt, vi gjorde vårt bästa för att gå vidare till slutspelet, men det gjorde det inte.Tyvärr “, säger Vrba.

På mästerskapet, sedan hålla tummarna Italien, Tyskland och önskade honom som kolliderade i kvartsfinalen. “Tyskarna har spelat attraktiv fotboll, italienarna är generellt stark taktik. Jag tror att Tyskland kan vinna hela euro “, säger han gissade tränare.

klicka